Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://ungprat.no

Les mer om personopplysninger og personvern på datatilsynet.no og dubestemmer.no.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Vi bruker blant annet informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider.

UngPrat.no bruker informasjonskapsler fra Google Analytics for å forbedre informasjonen på nettsiden vår og til forskning. Informasjonen gir oss forskjellige variabler, som hvilke sider du har besøkt, hvor i landet du kommer fra, om du har besøkt sidene før, dato og tidspunkt for besøk samt teknisk informasjon om enheten din. Vi kan ikke identifisere deg med denne informasjonen, derfor er statistikken anonym. Denne informasjonen kan derfor ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Våre nettsider kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.