Ungprat.no tilbyr rask gratis anonym samtalehjelp til barn og unge mellom 13-24 år som trenger noen å prate med. Send PRAT til 2474 og vi kobler deg med en samtalepartner innen 24 timer.

Ungprat.no drives av Blå Kors og har 50 samtalepartnere som enten har helse- eller pedagogisk fagkompetanse. Alle våre samtalepartnere blir kurset og får kompetanseheving fire ganger i året. Etikkrådet i Ungprat.no har utarbeidet en «Etikkveileder» som skal hjelpe samtalepartnerne og være retningslinjer for samtalen.

I 2020 fusjonerte CityChangers med Blå Kors og det nye navnet på tjenesten er Ungprat.no. ​De siste årene har vi hatt i overkant av 2.000 kontaktpunkter med ungdom i året.​

Vi ønsker å gjøre byen vi bor i til det beste stedet å vokse opp for barn og unge. Vi har derfor mange trygge voksne som kan møtes til samtale på kafeer, konserter, ungdomsklubber og idrettsarenaer. Eller hos oss på Blå Kors.

UngPrat.no er et tilbud fra Blå Kors til barn og unge.

380 20 273 (sentralbord)
ungprat@blakors.no

UngPrat.no er i dag kun tilgjengelig i Kristiansands-distriktet. Du kan alltid kontakte oss på e-post eller si din mening via kontaktskjemaet.